Nieuws

*** WE ZIJN ER KLAAR VOOR! ***

*** WE ZIJN ER KLAAR VOOR! ***

Paasboodschap Hannelise Tvedt

Een paasgroet voor een ieder die betrokken is bij onze organisatie,

Graag wil ik jou, met veel dank voor al je harde werk en flexibiliteit, een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijd. Het is heel bemoedigend om te zien hoe iedereen elkaar support, zowel praktisch, in gebed of op verschillende creatieve manieren, zodat het Leger des Heils nog steeds zichtbaar aanwezig is en zich betrokken weet bij de vele mensen die ons zo hard nodig hebben.

Hulpaanbod Coronacrisis in Emmen

‘U STAAT ER NIET ALLEEN VOOR’

Hulpaanbod Coronacrisis

Nederland, let een beetje op elkaar...

Nieuws ivm het Coronavirus

 

Landelijk zijn er door het Leger des Heils maatregelen genomen nu het Coronavirus zo'n grote rol speelt in ons dagelijks leven. 

Dat betekent dat de Winkel en de De Loods gesloten zijn. 

Amsterdam Staff Songsters in Emmen!

Amsterdam Staff Songsters in Emmen!

Digitale kerstwens korps Emmen
Onze 'digitale Kerstwens' staat nu weer online... https://kerstwens.korpsemmen.nl/ Hiermee wordt het mogelijk gemaakt om niet alleen met kerst maar het hele jaar door iets te betekenen voor onze medemens. U begrijpt dat wij dit niet alleen kunnen, en daarom zouden we dit jaar opnieuw een beroep op u willen doen om ons financieel te steunen. Hoe groot of klein uw bijdrage ook is, wij zijn enorm dankbaar voor uw gebaar. Daarmee wordt het mogelijk gemaakt om nog meer mensen te kunnen helpen. Heel hartelijk dank voor wat u gaat doen.
KERSTNACHTDIENST
Kerstavond, u komt toch ook om samen met ons het geboortefeest van de Heer Jezus, Gods zoon te vieren? Fijne samenwerking met andere kerken... 'Together we're One', we zien naar u uit! Tik de poster aan en u heeft alle informatie.
Vakantiesluiting Loods Albatros en Kledingwinkel
Rondom de feestdagen is zowel de Kledingwinkel en De Loods een aantal weken gesloten. De Loods: tot 13 december 2019 kunt nu nog bellen als u wil overleggen mbt het halen van spullen. Vanaf Woensdag 18 december tot Dinsdag 7 januari 2020 is de Loods gesloten. De Kledingwinkel zal voor het laatst geopend zijn op donderdag 19 december en weer open op maandag 6 januari.
Kerst met het Leger des Heils
Samen ben je niet alleen, juist in deze donkere dagen! Natuurlijk zijn er bij het Leger des Heils, Korps Emmen in de december maand een aantal bijeenkomsten en vieringen waar iedereen van harte welkom is. Hierbij alle december- en kerstactiviteiten op een rij. Klik op de poster en noteer het in uw agenda, we zien naar u uit!

Pagina's