Nieuws

Concert Sacred Desire

Op 30 Maart geeft de vocal group 'Sacred Desire' een concert  in Groningen waarin het hele lijdensverhaal tot en met Pasen in liederen en tekst de revue passeert.
We hopen dat deze avond mag bijdragen aan het verspreiden van het goede nieuws van Jezus’ dood en opstanding.
Als u wilt weten wat u te wachten staat, kunt u een kijkje nemen op de facebookpagina en/of het YouTube-kanaal van Vocal Group Sacred Desire, of op de website: https://www.vocalgroup-sacreddesire.nl/

Save the Date
Heb jij zin in een feestje? 
Kom dan naar het Leger des Heils Festival 2024! 
Op het onvergetelijke jubileumfestival in juni 2022 hebben we ervaren hoe mooi het was om samen te zijn. Heb je het gemist? Tijd voor een herkansing! Ontmoet andere mensen van het Leger op een prachtige locatie in de natuur. Verbind met elkaar, vier met elkaar. ? 
Warme huiskamer
De weersvoorspellingen vertellen ons dat er koud weer aan komt, bij ons zit je warm en gezellig, je bent van harte welkom!
SECONDHANDMARKT

Komende zaterdag 1 juli, mis het niet!

Warme Huiskamer geopend!

Het is ons gelukt, om na hard werken een gezellige huiskamer te maken in de voormalige koffiehoek van de kledingwinkel.

KLEDINGWINKEL EN SECONDHANDLOODS GESLOTEN!

*** GOED OM TE WETEN ***

De KLEDINGWINKEL, SPREEKUUR en de SECONDHANDLOODS zijn GESLOTEN
vanwege de feestdagen, en ook om de vrijwilligers een moment van rust te gunnen, dik verdiend! De Winkel is op 9 januari en de Loods op 10 januari weer geopend.

Daarentegen zal juist in de donkere dagen ná de kerst, vanaf woensdag 28 december onze WARME HUISKAMER opengesteld worden.
Op de tijden dat de winkel(normaal)ook geopend is. Dus op werkdagen van 10.00 uur tot 15.00 uur m.u.v. de maandag 12.00 uur tot 15.00 uur.

Warme Huiskamer, ook in Emmen

WARME HUISKAMER
Koud thuis? Kom er warm bij zitten!
U heeft er wellicht de afgelopen week al over gelezen of gehoord. Het Leger des Heils stelt landelijk de deuren open. Vanaf 1 november worden de openingstijden van onze ruim honderd buurthuiskamers verruimd zodat mensen in de koude maanden tóch kunt besparen op de energierekening.

Seondhand loods reportage Soep, Sores en Soelaas
De 'secondhand loods' in Emmen is niet zomaar een kringloopwinkel. Opperhoofd en topvrijwilliger Riet startte jaren geleden in een garagebox onder een flat in samenwerking met het Leger des Heils. 
Second Hand Loods | Weer open!

Afgelopen dinsdag zijn de deuren van de Second Hand Loods na een aantal weken weer geopend!
Fijn dat er meteen weer bezoekers waren die naar hartelust konden kijken of er iets van hun gading bij was.
Goed dat er tijd is geweest om alles weer op te ruimen en te ordenen. Ook wordt er druk gewerkt aan het inrichten van het meubelgedeelte, aan de zijkant van het pand.
Er wordt geprobeerd de kasten, eethoeken en banken/stoelen uit te stallen zodat u beter kunt zien of het iets voor u is.
Al met al en goede start!

Kledingwinkel | 1 euro week

Van 29 augustus t/m 2 september aanstaande is er weer "de 

Pagina's