Nieuws

Hulpaanbod Coronacrisis in Emmen

‘U STAAT ER NIET ALLEEN VOOR’

Hulpaanbod Coronacrisis

Nederland, let een beetje op elkaar...

Nieuws ivm het Coronavirus

 

Landelijk zijn er door het Leger des Heils maatregelen genomen nu het Coronavirus zo'n grote rol speelt in ons dagelijks leven. 

Dat betekent dat de Winkel en de De Loods gesloten zijn. 

Amsterdam Staff Songsters in Emmen!

Amsterdam Staff Songsters in Emmen!

Digitale kerstwens korps Emmen
Onze 'digitale Kerstwens' staat nu weer online... https://kerstwens.korpsemmen.nl/ Hiermee wordt het mogelijk gemaakt om niet alleen met kerst maar het hele jaar door iets te betekenen voor onze medemens. U begrijpt dat wij dit niet alleen kunnen, en daarom zouden we dit jaar opnieuw een beroep op u willen doen om ons financieel te steunen. Hoe groot of klein uw bijdrage ook is, wij zijn enorm dankbaar voor uw gebaar. Daarmee wordt het mogelijk gemaakt om nog meer mensen te kunnen helpen. Heel hartelijk dank voor wat u gaat doen.
KERSTNACHTDIENST
Kerstavond, u komt toch ook om samen met ons het geboortefeest van de Heer Jezus, Gods zoon te vieren? Fijne samenwerking met andere kerken... 'Together we're One', we zien naar u uit! Tik de poster aan en u heeft alle informatie.
Vakantiesluiting Loods Albatros en Kledingwinkel
Rondom de feestdagen is zowel de Kledingwinkel en De Loods een aantal weken gesloten. De Loods: tot 13 december 2019 kunt nu nog bellen als u wil overleggen mbt het halen van spullen. Vanaf Woensdag 18 december tot Dinsdag 7 januari 2020 is de Loods gesloten. De Kledingwinkel zal voor het laatst geopend zijn op donderdag 19 december en weer open op maandag 6 januari.
Kerst met het Leger des Heils
Samen ben je niet alleen, juist in deze donkere dagen! Natuurlijk zijn er bij het Leger des Heils, Korps Emmen in de december maand een aantal bijeenkomsten en vieringen waar iedereen van harte welkom is. Hierbij alle december- en kerstactiviteiten op een rij. Klik op de poster en noteer het in uw agenda, we zien naar u uit!
Kerstmarkt
Aanstaande zaterdag, 30 november van 10.00 uur - 13.00 uur, vindt onze jaarlijkse 'Kerstmarkt' weer plaats in de loods aan de Albatrosstraat 1 in Emmen. Verkoop van goede én bruikbare 2e hands goederen: Kleding, meubels, speelgoed en spulletjes voor Sinterklaas, cadeaus, kerstartikelen, versiering en nog veel meer verrassingen... voor elk wat wils! En natuurlijk is er ook een lekker kopje koffie en wat lekkers. We zien naar u uit, u bent heel hartelijk welkom!

Pagina's