Salvation Brass Emmen

Salvation Brass Emmen

 

Elke zondag werkt de Salvation Brass Emmen (SBE) mee aan de eredienst.

Speel je een brassinstrument, lijkt het je leuk om in een brassband te spelen en heb je een christelijke overtuiging? Kom dan eens kijken tijdens onze open repetitie op de woensdagavond. Graag vernemen we wel van te voren dat u langs wilt komen, zodat wij u alle aandacht kunnen geven.

De SBE is begin september 2015 een project gestart om andere geinteresseerde muzikanten kennis te laten maken met de brassmuziek en dan specifiek met de muziek van het Leger des Heils. Momenteel bestaat de band al uit muzikanten van diverse kerkgenootschappen, dus geinteresseerde muzikanten hoeven geen lid van het Leger des Heils te zijn of te worden. Wel vragen wij een positief Christelijke levensovertuiging omdat evangelisering het belangrijkste doel van de band is. Het streven van de SBE is dat de repetities naast het instuderen van de muziek er altijd ruimte is voor gezelligheid en onderlinge betrokkenheid. Het is de bedoeling dat dit project ogeveer 5 tot 6 maanden gaat duren en dat er eenmaal per 14 dagen wordt gerepeteerd op de woensdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur.

In die periode zal worden getracht één of meerdere concerten te geven. Ben je geinteresseerd, bezoek dan vrijblijvend onze repetitie (wij repeteren iedere woensdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur) in het korpsgebouw van het Leger des Heils Emmen aan de van Schaikweg 42-44 in Emmen.

 

Wees welkom !!