Welkom bij het Projectkoor Korps Emmen

Poster projectkoor
Een koor is een Projectkoor als er ten eerste met projectprogramma's gewerkt wordt, waarin een aantal muziekstukken in korte tijd wordt ingestudeerd en uitgevoerd, en ten tweede als de koorzangers zich alleen voor de duur van het project aan het koor verbinden.

Het Projectkoor heeft geen vast ledenbestand. Voor ieder project gaan we weer op zoek naar voldoende deelnemers. Sommige doen bij elk project mee, anderen maar één keer. Het kan allemaal.
Om mee te kunnen doen aan het koor hoeft u geen koorervaring te hebben. Wel vragen we om enthousiasme en inzet. Verder weet u van uzelf dat u niet vals zingt en goed wijs kunt houden.
Het gemeenschappelijk doel van het koor is door middel van zang een sociale saamhorigheid kweken en als evangelisatiemiddel te kunnen dienen.
 
Voor de pilot van het eerste project is nog geen eigen bijdrage vereist. De repetities worden gehouden in het korpsgebouw. Streven is om enkele liederen in te studeren voor in de samenkomsten van korps Emmen en de adventsdagen van dit jaar.
 
Houdt u van zingen, zing dan met ons mee!
 
Wilt u meer informatie en/of zich opgeven voor het Projectkoor dan kunt u zich richten tot kadet Ton Mostert (klik hier om een berichtje te sturen of bel 0591-722027).
 
NB klik op het plaatje bovenin om deze te vergroten.