Warme Huiskamer, ook in Emmen

WARME HUISKAMER
Koud thuis? Kom er warm bij zitten!
U heeft er wellicht de afgelopen week al over gelezen of gehoord. Het Leger des Heils stelt landelijk de deuren open. Vanaf 1 november worden de openingstijden van onze ruim honderd buurthuiskamers verruimd zodat mensen in de koude maanden tóch kunt besparen op de energierekening.
Zo willen wij als een warme deken over Nederland zijn voor iedereen die het koud heeft thuis. In onze warme kamers is er ruimte om te studeren, om een gratis kopje koffie te drinken, een spelletje te spelen met je kind of gewoon een boek te lezen. Je bent van harte welkom!
Natuurlijk gaat ons korps hier ook in mee, maar we willen dit niet onvoorbereid doen. Er wordt over nagedacht hoe we dit het beste kunnen aanpakken. We hebben even tijd nodig om de koffiezaal in te richten als ‘warme huiskamer’, een kleinere en gezellige ruimte die makkelijk te verwarmen is. Want ook wij, als korps willen letten op verantwoord energieverbruik.

We zijn uiteraard op zoek naar 'vrijwilligers' die met liefde en aandacht hun tijd en willen geven, om een dag(deel) in de huiskamer een hartelijke gastvrouw of gastheer te zijn!
DELEN = FIJN!