Familiekerst 2014...

Jawel, 63 kinderen, 50 ouders of verzorgers, ruim 20 vrijwilligers...een geslaagde familiekerst! Gisteren, zaterdag 20 november, hebben wij het kinderkerstfeest gevierd met onze eigen korpskinderen en de kinderen uit de MDV. Ook alle ouders of verzorgers waren van harte welkom.
Het aantal aanmeldingen was zo overweldigend dat we de lunch moesten spreiden over twee locaties. Ook voor de voorstelling van Roelof Speelman moeten we uitwijken naar de grote kerkzaal van de Zuiderkerk. Na afloop was er nog een lekker kopje koffie en drinken voor de kinderen en gingen zowel de kinderen als hun ouders en verzorgers met een aantal leuke verrassingen naar huis.
Niet alleen de kinderen en hun ouders en verzorgers kijken met veel plezier op deze middag terug, maar ook alle betrokkenen vrijwilligers. Nogmaals willen wij iedereen die dit familiekerstfeest mogelijk heeft gemaakt hartelijk bedanken. Ook de drie zusters uit Rijssen willen wij nogmaals bedanken. Door hun overweldigde bijdrage konden wij alle kinderen en hun ouders voorzien van super cadeautjes.