De Kerstwens 2018 is er weer...

Met de kerstwens van 2018 gaan we wederom de strijd aan tegen eenzaamheid.

Eenzaamheid...los je niet op in één dag!
Together we are one... niet alleen maar samen op weg!
Samen in de zomer... maken we deze Kerst mogelijk!
 
Op  28 september van dit jaar hebben wij 25 mensen van een fantastisch dagje uit kunnen laten genieten, dankzij de gulle giften aan de Kerstwens 2017. Een dagje al je zorgen vergeten en in contact komen met andere mensen. Hoe groots kan een klein gebaar voor iemand zijn!  
 
We naderen de periode van Kerst weer,  een periode van tijd van extra aandacht voor elkaar zoals voor de mensen in onze omgeving die eenzaam zijn. Maar de eenzaamheid verdwijnt er na deze periode helaas niet mee.
 
Het Leger des Heils Korps Emmen wil ook na de warme dagen van Kerst een baken zijn voor onze naaste. Dit willen wij doen door de strijd aan te blijven gaan tegen eenzaamheid en de mensen die het zo nodig hebben wederom een onvergetelijk dagje uit aan te bieden. Dit doen wij in de zomer van 2019.
 
Verder organiseren we hele jaar door bijvoorbeeld maaltijdprojecten en zijn mensen welkom bij ons voor allerlei activiteiten. Zo gaan we de strijd aan tegen eenzaamheid, armoede en verslaving. En dat kunnen we niet alleen, uw hulp is nodig. Helpt u mee? 
 
Hoe groot of klein uw bijdrage ook is, wij zijn enorm dankbaar voor uw gebaar!
 
 

Naar de kerstwens:

kerstwens.korpsemmen.nl