Amsterdam Staff Songsters in Emmen!

Amsterdam Staff Songsters in Emmen!

In het weekend van 8 en 9 februari aanstaande zijn de Amsterdam Staff Songster onze gast. De Amsterdam Staff Songsters is het nationale koor van het Leger des Heils, samengesteld uit heilssoldaten uit heel Nederland. Eén keer per maand trekt het koor een weekend het land in om naast concerten en diensten ook optredens te verzorgen in tehuizen, opvangcentra, gevangenissen etc. Het repertoire is zeer afwisselend van moderne gospel tot klassieke koormuziek, maar met de altijd terugkerende boodschap dat God ieder mens liefheeft en dat wie in Hem gelooft het eeuwige leven ontvangt!

Zaterdagavond 8 februari zal het koor een concert geven samen met Harmonie Euterpe uit Emmen. Hiervoor nodigen we u natuurlijk heel graag uit! Om 19.30 uur in het gebouw van de Baptisten gemeente ‘Het Baken’ aan de Kerspellaan 2 in Angelslo. De toegang is gratis, wel vragen we een vrije gift om de kosten te dekken. Er zal een kleine pauze worden gehouden waarin gelegenheid is voor het drinken van een kopje koffie of thee voor € 1,-.

Het koor is ook te beluisteren in de zondagmorgen samenkomst van 9 februari, in ons korps gebouw aan de van Schaikweg 42, en zullen zij voorgaan in de dienst. Uiteraard bent u hier ook heel hartelijk welkom!