180 mensen genieten van diner Kerstwens 2015

Diner Kerstwens 2015
De leus 'Dat wij zijn als kaarsjes, brandend in de nacht...', leidde tot een geweldige warmte j.l. dinsdagavond 27 september, waar zo'n 180 mensen genoten van een geweldig diner in Hampshire Emmen.   
Voor velen was het de eerste keer zo luxe te kunnen eten en u zult begrijpen dat dit een waar feest was. 
 
Helaas gelukte het ons niet het diner in het voorjaar te organiseren maar afgelopen dinsdag was het 'dé dag', waarop de 'kaarsjes mochten branden'!  Leerlingen van het Drenthe College Emmen, personeel van Hampshire Emmen zetten zich belangeloos in om alles tot in de puntjes te verzorgen. Vele vrijwilligers die als gast- dame en heer werden ingezet heetten alle gasten hartelijk welkom aan tafel. Ook het muziekkorps van het Leger des Heils korps Emmen, Salvation Brass Emmen, was weer present en verleende haar medewerking. 
 
Een geweldig initiatief, dankzij alle donateurs die het ons mogelijk maakte dit feest te organiseren! 
 
De foto's bij dit bericht zijn gemaakt door het Drenthe College (FB pagina van het Drenthe College, afd. Horeca) en mevrouw Albertha van den Hengel, een van onze vrijwilligers. 
 
Natuurlijk gaan we door met het nadenken over een digitale kerstwens voor 2016 en doen we graag weer een beroep op onze donateurs. 
 
Nogmaals, namens alle gasten, heel hartelijk dank!